2103840348, 2106890712 6940526680, 6951682216 Εξάρχεια & Χαλάνδρι Αττική
hero image
Facebook
 
 
 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Εμπόριο Υαλοπινάκων Εξάρχεια & Χαλάνδρι Αττική

Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Χαλάνδρι | Εξάρχεια


Η εταιρεία μας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Εξάρχεια, δραστηριοποιείται από το 1970 με το εμπόριο υαλοπινάκων, προσφέροντας καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις για κάθε χώρο. Παράλληλα, διατηρεί και κατάστημα στο Χαλάνδρι Αττικής.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και τα χιλιάδες έργα που έχουμε φέρει σε πέρας σε όλη την Αττική, έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε στο εμπόριο υαλοπινάκων αλλά και να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για όσους αναζητούν τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες για την οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

Η επιτυχημένη πορεία μας εδώ και 51 χρόνια, βασίζεται στον απόλυτο επαγγελματισμό, στην συνέπεια και στο σεβασμό προς τον πελάτη και τις ανάγκες του, αναδεικνύοντας τις πρωτοποριακές ιδέες. 

 
 
     
     
     
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν ποικίλες ανάγκες κατασκευής και διακόσμησης, όπως κρύσταλλα ασφαλείας, ενεργειακά τζάμια, καθρέπτες, ντουζιέρες και πολλά ακόμα, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και ειδικές κατασκευές που θα κάνουν το χώρο σας κομψό και λειτουργικό.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στοχεύει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον, σε ευρύτερους τομείς που έχουν σχέση με το χώρο των υαλοπινάκων, προσφέροντας μέσα από το άρτια οργανωμένο σύστημά της εκτός από ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές. 

Έχοντας ως μέριμνά μας μια μελλοντική συνεργασία με την εταιρεία σας δεσμευόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
 
     
     
     
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα τα Εξάρχεια, το Χαλάνδρι και όλη την Αττική.