2103840348, 2106890712 6940526680, 6951682216 Εξάρχεια & Χαλάνδρι Αττική
hero image
Facebook
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. | Εμπόριο Υαλοπινάκων - Τζάμια - Κρύσταλλα - Καθρέπτες Εξάρχεια & Χαλάνδρι Αττική


Η χρήση του γυαλιού είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη στην εποχή μας, καθώς η σύγχρονη αρχιτεκτονική το χρησιμοποιεί από τις προσόψεις των κτιρίων έως τις βιτρίνες των καταστημάτων και από τα προσαρτήματα γυαλιού στους εσωτερικούς χώρους έως τους βοηθητικούς χώρους.

Η εταιρεία μας “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Εξάρχεια και διαθέτει κατάστημα και στο Χαλάνδρι, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο εμπόριο υαλοπινάκων, δημιουργεί με φαντασία και μεράκι καινοτόμες κατασκευές από τζάμια και κρύσταλλα για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
     
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Η εξέλιξη της τεχνολογίας πάνω στα κρύσταλλα καθώς και τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, μας δίνουν τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε οτιδήποτε περνά από την φαντασία σας και σχετίζεται με τα τζάμια, τους κρυστάλλους και τους καθρέπτες.
 
  Τζάμια - Κρύσταλλα
  Υαλοπίνακες
  Κρύσταλλα Ασφαλείας - Securit
  Ηχοθερμομονωτικά Κρύσταλλα
  Πιστοποιημένοι Ενεργειακοί Υαλοπίνακες
  Καθρέπτες
 
  Τζάμια - Κρύσταλλα
  Ειδικές Κατασκευές
  Γυάλινες Καμπίνες
  Γυάλινα Κάγκελα
  Γυάλινα Στέγαστρα
  Ψηφιακές Εκτυπώσεις
 
     
     
     
 
 
Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε γυάλινη κατασκευή επιθυμείτε, με συνέπεια και αξιοπιστία μιας και το μυστικό της επιτυχίας μας είναι τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε.

Έχουμε στη διάθεση μας κρύσταλλα σε όλα τα πάχη και χρώματα και μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων για να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα τα Εξάρχεια, το Χαλάνδρι και όλη την Αττική.